Laat ons je brief, cv en persoonlijk profiel schrijven en verklein je kans op een afwijzing!

Je vindt dat je een goed cv hebt, je hebt een LinkedIn-profiel, “doet aan social media” om zichtbaar te zijn voor potentiële werkgevers, bezoekt (netwerk)bijeenkomsten en je hebt je aangemeld bij diverse uitzendbureaus. Maar, ondanks al je inspanningen is het je nog niet gelukt die nieuwe baan te bemachtigen...

Herkenbaar? Laat ons dan jouw sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel schrijven. Onze schrijvers zorgen er onder andere voor dat;

  • Er geen schrijf- en stijlfouten aanwezig zijn,
  • Jij direct kan solliciteren, de brief en het cv zijn namelijk op de vacature geschreven,
  • Er binnen 48 uur een speciaal voor jouw geschreven brief en cv met profiel op je digitale deurmat ligt,
  • Je de brief en het cv met profiel als basis kan gebruiken voor al je sollicitaties,
  • Het persoonlijk profiel meteen laat zien wie jij bent,
  • De kans op een uitnodiging aanzienlijk vergroot wordt.

Bestel direct een op maat gemaakte sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel!

Je ontvangt binnen 48 uur een op maat gemaakte sollicitatiebrief + cv met persoonlijk profiel voor slechts €97,00. Deze aanbieding is beperkt houdbaar. De prijs kan op elk moment wijzigen.


"Deze dienst verdient zichzelf terug want opvallen tussen die stapel brieven en cv's = meer kans op een uitnodiging = meer kans op die nieuwe baan"

Hoe werkt het precies?

Zodra je betaling is ontvangen ontvang je een email met daarin een link naar een online vragenlijst.

Het is aan jouw de taak om de vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Alleen dan kunnen wij jouw brief, cv en profiel zo persoonlijk mogelijk maken en maak je meer kans op te vallen tussen de andere sollicitanten.

Moet ik dan direct na het bestellen de hele vragenlijst beantwoorden? Nee dat hoeft niet. Je kan hiervoor rustig de tijd nemen. Je krijgt van ons namelijk een unieke link waar jij de vragen op je gemak kunt beantwoorden. Op een moment dat het jou goed uitkomt. Ook kun je de vragenlijst tussentijds opslaan en op een later moment verdergaan!

Zodra wij de antwoorden hebben ontvangen kunnen onze schrijvers aan de slag.

Wat krijg je?

Je ontvangt van ons binnen 48 uur* een speciaal voor jouw geschreven sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel. Natuurlijk zonder schrijf- of stijlfouten.

De brief en het cv met profiel dat wij voor je maken is modern ingedeeld en voldoet aan de standaard en eisen van de huidige tijd. En met keuze uit verschillende opmaakstijlen zijn je brief en cv voorzien van een frisse opmaak!

Bovendien ontvang je als BONUS een opname van onze sollicitatietraining "De 4 geheimen van succesvol solliciteren". De training bestaat uit twee MP3's waarin je methoden ontdekt die er voor zorgen dat je opvalt in die stapel met sollicitaties.

* NB. Natuurlijk kunnen onze schrijvers pas aan de slag wanneer wij de antwoorden hebben ontvangen!

Waarom je sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel door ons laten maken?

Het enige wat je nodig hebt om op te vallen tussen al die andere sollicitanten is een ijzersterke brief en een onweerstaanbaar cv met een persoonlijk profiel waar niemand om heen kan. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

We leven in een tijdperk waarin ongekend veel informatie tot onze beschikking is. Ook over solliciteren. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.

Daarom heeft Toby Hassefras het initiatief genomen ...

Met Bestesollicitatiebrief.nl helpt hij werkzoekenden om de kans op een uitgenodiging voor een gesprek te vergroten. Door het schrijven van een krachtige sollicitatiebrief en cv.

Dat doet hij niet alleen natuurlijk! Bestesollicitatiebrief.nl werkt samen met een team van zelfstandige, professionele tekstschrijvers. Elk met een andere achtergrond, allemaal uiterst vaardig in het schrijven/redigeren van krachtige sollicitatiebrieven en cv’s. Zij werken samen met deskundigen op het terrein van recruitment, werving & selectie, re-integratie en outplacementtrajecten. Daardoor weet bestesollicitatiebrief.nl uit de dagelijkse praktijk wat werkgevers werkelijk willen.

Bestel nu een speciaal voor jou gemaakte sollicitatiebrief en cv met profiel.

Klik op de onderstaande knop en bestel direct jouw op maat gemaakte sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel. Nadat je de vragenlijst volledig hebt ingevuld kunnen onze schrijvers aan de slag. Binnen 48 uur liggen deze documenten op je digitale deurmat!

In winkelwagen