Laat ons je helpen bij het maken van een cv met persoonlijk profiel die wel door de eerste selectie komt.

Zonder basis geen goede sollicitatie. Veel cv worden nooit serieus bekeken simpelweg omdat ze niet goed zijn opgebouwd. Zoveel mensen onderschatten de kracht van het cv en het daarbij behorende persoonlijke profiel. Een cv is namelijk veel meer dan alleen een opsomming van je werkervaring en opleidingen.

Het cv en persoonlijk profiel zijn de basis van je sollicitatie. Onze schrijvers weten als geen ander waar HR-medewerkers en recruiters op letten bij het screenen van cv’s. Zij zorgen er onder andere voor dat:

  • er geen schrijf- en stijlfouten aanwezig zijn;
  • je de brief en het cv met profiel als basis kan gebruiken voor al je sollicitaties;
  • het cv met profiel voldoet aan de laatste standaard;
  • het persoonlijk profiel meteen laat zien wie jij bent;
  • er binnen 48 uur een speciaal voor jouw gemaakt cv met profiel op je digitale deurmat ligt;
  • het cv met profiel zo zijn gemaakt dat je direct de aandacht van een HR medewerker of recruiter hebt.

Bestel nu jouw cv met persoonlijk profiel!

Je ontvangt binnen 48 uur een op maat gemaakt cv met persoonlijk profiel voor slechts €57,00.

Let op: Deze aanbieding is beperkt houdbaar. De prijs kan op elk moment wijzigen.


Hoe werkt het precies?

Zodra je betaling is ontvangen ontvang je een email met daarin een link naar een online vragenlijst.

De vragenlijst zet je aan het denken. Het is aan jouw de taak om de vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Alleen dan kunnen wij jouw cv en profiel zo persoonlijk mogelijk maken en maak je meer kans op te vallen tussen de andere sollicitanten.

Moet ik dan direct na het bestellen de hele vragenlijst beantwoorden? Nee, dat hoeft niet. Je kan hiervoor rustig de tijd nemen. Je krijgt van ons namelijk een unieke link waarmee jij de vragen op je gemak kunt beantwoorden. Op een moment dat het jou goed uitkomt. Ook kun je de vragenlijst tussentijds opslaan en op een later moment verdergaan!

Zodra wij de antwoorden hebben ontvangen, kunnen onze schrijvers aan de slag.

Wat krijg je?

Je ontvangt van ons binnen 48 uur* een op maat gemaakt cv met persoonlijk profiel.

Het persoonlijk profiel is zo geschreven dat het direct de aandacht trekt van de lezer. Het laat namelijk meteen zien wie jij bent en waarom jij zo goed past binnen het bedrijf of het team.

Het cv met profiel dat wij voor je maken is modern ingedeeld en voldoet aan de standaard en eisen van de huidige tijd. En met keuze uit verschillende opmaakstijlen is je cv voorzien van een frisse opmaak!

Bovendien ontvang je als BONUS een opname van onze sollicitatietraining "De 4 geheimen van succesvol solliciteren". De training bestaat uit twee MP3's waarin je methoden ontdekt die er voor zorgen dat je opvalt in die stapel met sollicitaties.

* NB. Natuurlijk kunnen onze schrijvers pas aan de slag wanneer wij de antwoorden hebben ontvangen!

Waarom je cv met persoonlijk profiel door ons laten maken?

Het enige wat je nodig hebt om op te vallen tussen al die andere sollicitanten is een ijzersterke brief en een onweerstaanbaar cv met een persoonlijk profiel waar niemand om heen kan. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

We leven in een tijdperk waarin ongekend veel informatie tot onze beschikking is. Ook over solliciteren. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.

Daarom heeft Toby Hassefrashet initiatief genomen ...

Met Bestesollicitatiebrief.nl helpt hij werkzoekenden om de kans op een uitgenodiging voor een gesprek te vergroten. Door het schrijven van een krachtige sollicitatiebrief en cv.

Dat doet hij niet alleen natuurlijk! Bestesollicitatiebrief.nl werkt samen met een team van zelfstandige, professionele tekstschrijvers. Elk met een andere achtergrond, allemaal uiterst vaardig in het schrijven/redigeren van krachtige sollicitatiebrieven en cv’s. Zij werken samen met deskundigen op het terrein van recruitment, werving & selectie, re-integratie en outplacementtrajecten. Daardoor weet bestesollicitatiebrief.nl uit de dagelijkse praktijk wat werkgevers werkelijk willen.

Klik op de onderstaande knop en bestel direct jouw op maat gemaakte cv met persoonlijk profiel. Nadat je de vragenlijst volledig hebt ingevuld kunnen onze schrijvers aan de slag. Binnen 48 uur liggen deze documenten op je digitale deurmat!

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Je mag ons daarom altijd mailen of bellen met vragen over het cv en/of persoonlijk profiel dat we voor je gemaakt hebben.

In winkelwagen