Page content

Over

Bestesollicitatiebrief.nl helpt werkzoekenden om op te vallen in een stapel sollicitaties door het schrijven van op maat gemaakte brief, cv en profiel. Passend bij de vacature en volledig passend bij de persoon.

Dat doen wij niet alleen natuurlijk! Bestesollicitatiebrief.nl werkt samen met een team van zelfstandige, professionele tekstschrijvers. Elk met een andere achtergrond, allemaal uiterst vaardig in het schrijven/redigeren van succesvolle sollicitatiebrieven en cv’s. Zij werken samen met deskundigen op het terrein van recruitment, werving en selectie. Daardoor weet bestesollicitatiebrief.nl uit de dagelijkse praktijk wat werkgevers werkelijk willen.

Hoe het werkt? Je vult een vragenlijst in voor de sollicitatiebrief, waarmee de schrijvers aan de slag gaan. Daarna is het profiel aan de beurt, en ook willen we veel van je weten voor het cv. We stellen dan ook heel veel vragen. Alleen dan kunnen wij de brief en cv zo persoonlijk mogelijk maken en maak je meer kans op te vallen tussen de andere sollicitanten.

Overtuigd? Klik hier om direct jouw brief en cv met persoonlijk profiel te bestellen.

Bestesollicitatiebrief.nl is een initiatief van Toby Hassefras, eigenaar van recruitmentbureau Personal IT Recruitment.  Toby is sinds 2009 actief in de arbeidsbemiddeling. Hij werkte een aantal jaren bij een gerenommeerde uitzendorganisatie en startte in 2012 zijn eigen recruitmentbureau. Hij plaatst mensen permanent of tijdelijk bij kleine- en grote ondernemingen, waaronder Inter Access, SLTN en Ziggo…