Ontvang advies van onze experts over de specifieke aanpassingen die je kan doen zodat jouw sollicitatiebrief en cv wel opvallen in die enorme stapel.

Je bent aan het solliciteren, maar je twijfelt...

Staan er geen fouten in mijn brief? Welke volgorde moet ik aanhouden in het cv? Wat kan ik doen om meer op te vallen met mijn brief? Sluit mijn cv wel goed genoeg aan bij wat het bedrijf vraagt en hoe kan ik dat veranderen? Onze experts kunnen jou als geen ander aanwijzen welke aanpassingen in je brief en cv zorgen dat je wel wordt uitgenodigd voor een gesprek!

Laat ons dan jouw sollicitatiebrief en cv met persoonlijk profiel analyseren en voor jou een adviesrapport maken met o.a.:

  • Analyse van de vacature, je brief en cv met profiel.
  • Welke aanpassingen er voor zorgen dat je brief en cv meer opvallen.
  • De fouten die je NU in je brief en cv maakt waardoor je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek.
  • Welke stijl- en spelfouten je brief en cv bevatten.
  • Hoe je zorgt voor een goede aansluiting van je brief en cv met de vacature.

Alleen voor serieuze inzendingen!

Wij geven je dit advies met alle plezier maar vragen je wel om onze tijd te respecteren. Wanneer je namelijk niks met het advies gaat doen of een "afgeraffelde" brief en cv toestuurt verdoen we beide onze waardevolle tijd toch? ;)

Voor algemene tips verwijzen we je graag naar onze sollicitatie tips en gratis sollicitatiegids

Vraag nu een quick scan!

Je ontvangt deze complete quick scan + persoonlijke feedback (PDF) voor slechts €49,00.

Let op: De prijs kan op elk moment wijzigen.

Met deze quick scan nemen wij de twijfel over je sollicitatiebrief en cv bij je weg. Zodat jij een goede eerste indruk maakt en je kans op een afwijzing verkleint.

Hoe werkt het en wat krijg je?

Zodra je betaling is ontvangen krijg je per email instructies van ons. Hierin geven wij aan wat we exact nodig hebben om een quick scan te kunnen doen. De analyse doen wij handmatig, hierbij kijken wij naar tientallen factoren. We houden daarbij ook rekening met de functie waarop je solliciteert.

Je ontvangt van ons binnen 3 werkdagen nadat we de benodigde gegevens voor jouw quick scan hebben ontvangen een adviesrapport (PDF-bestand) met een analyse en bijbehorende adviezen voor jouw specifieke sollicicitatie.

Ook zorgen wij ervoor dat je sollicitatiebrief en cv vrij zijn van stijl- en spelfouten.

Wat kun je met deze quick scan?

Je kunt de actiepunten die uit onze quick scan zijn gekomen direct zelf gaan doorvoeren.

In de review geven we aan welke actiepunten de hoogste prioriteit hebben, zodat je direct verder kan met solliciteren.

Zodra alle verbeterpunten zijn doorgevoerd heb je het perfecte fundament voor je sollicitaties en een perfect actieplan om veel beter te gaan scoren met jouw sollicitatiebrief en cv. Je valt op tussen alle andere sollicitaties, zodat de kans op een nieuwe baan aanzienlijk wordt vergroot.

Wat maakt deze quick scan zo ideaal voor jou?

Elke sollicitatie is uniek. Daarom ben je gebaat bij advies gericht op jouw persoonlijke situatie. De huidige stand van zaken op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat je met een goed verhaal moet komen, anders zul je niet worden uitgenodigd. Daarom helpen wij graag met jouw sollicitatie. Waarom wij dat zouden kunnen?


Vraag nu een quick scan van je sollicitatiebrief en cv aan.

Wil jij ook je brief en cv laten nakijken door een professional? Klik dan nu op de knop hieronder om jouw quick scan aan te vragen.

Vraag nu aan!